Спортом против дроге

Данас су ученици наше школе организовали турнир у фудбалу под слоганом „Спортом против дроге“. За целокупну организацију је заслужна ученица IV-6 oдељења, Алмаса Капиџић, уз помоћ и подршку Јована Ерделића.

Такмичиле су се комбиноване екипе разреда I-3 и IV-6 против II-6 и III-6. Победила је екипа I-3/IV-6, резултатом 9:2.

Стрелци за победничку екипу су били Н. Јосиповић 3 гола, Ј. Ерделић 2, В. Томић 2, Ђ. Којић и П. Лазић по 1 погодак. Противничка екипа је постигла 2 гола: О. Несторовић и В. Пановић по 1 гол.

Следеће седмице је планиран наставак турнира у одбојци и кошарци.

Хвала пуно директорки Марти Живановић, која је одобрила и подржала овај турнир, а професорима на присуству и помоћи око реализације: Видосави Вукосављевић, Весни Божиловић и Ивану Јокић.

25.априла је настављен турнир који промовише здрав начин живота под називом “ Спортом против дроге“. Такмичила су се 2 тима у одбојци, „Ањини тигрићи“ и „Вукови лавови“. Ученици и професори су уживали у мечу који је био неизвестан до самог краја. У финишу, срећа се осмехнула екипи

„Ањиних тигрића“, која је победила 2:1. Честитамо и једној и другој екипи на фер и коректној борби, као и свима који су дошли да гледају и подрже наше ученике.

27.априла је одржано још једно такмичење али овог пута у кошарци. Плаво-бели тим је имао више среће и победио жути тим, резултатом 26:17. Ученици су и данас апеловали на здрав начин живота и значај спортских активности. Пројекат „Спортом против дроге“, се није завршио данашњом утакмицом. Ђаци већ планирају нове активности у блиској будућности. Хвала деци и присутнима, који су нас гледали и подржали наше турнире.

Scroll to Top