Ученици-њихови успеси

Постављено:24.05.2019.

Ученица наше школе, Анастасија Петковић, освојила је треће место на Републичком такмичењу и смотри из енглеског језика Р.Ц.Т., као и специјалну награду за одбрану рада.Све похвале за Анастасију и њену професорку.

20.05.И 21.05.2016. у Радаљској бањи одржана је Национална географска олимпијада.Олимпијада је одржана захваљујући нашем ученику Петковић Ђорђу који је прошле године победио на овом такмичењу и који у августу одлази на Светску олимпијаду у Пекинг.Срећно Ђорђе. Погледајте фотографије.

26.10.2015. Школски турнир у малом фудбалу

На овогодишњем турниру у малом фудбалу победили су дечаци одељења III-1 (економски техничар). Очекујемо и победнице чија су такмичења у току.

Ученици наше школе постигли су следеће резултате на регионалној смотри научно-истраживачких радова талентованих ученика, одржаној 09. маја у Лозници:
- Ђорђе Петковић, ученик 3. разреда гимназије - 1. место из географије
- Тања Ћирић, ученица 3. разреда гимназије - 3. место из биологије
- Марко Радић, ученик 4. разреда гимназије - 3. место из енглеског језика
Сви ученици су се пласирали на Републичку смотру научно- истраживачких радова, талентованих ученика. Честитамо нашим ученицима и њиховим менторима!

На Националној географској олимпијади, одржаној 26.04.2015. у Гимназији "Руђер Бошковић" у Београду, ученик наше школе,Ђорђе Петковић (III-3) заузео је ПРВО место.Све похвале и честитке за њега и проф.географије Снежану Спасеновић.

На Окружном такмичењу из биологије, одржаном у Шапцу 19. 04. 2015.ученица првог разреда гимназије, Смиљанић Биљана освојила је 3. место а ученица трећег разреда гимназије, Тања Ћирић 1. место са освојених 97 бодова и пласман на Републичко такмичење.Честитамо нашим ученицима и проф.биологије Драгици Пантовић.

 

Републичко такмичење из рачуноводства одржано је 3. и 4.априла 2015. године у Свилајнцу. Нашу школу представљао је Милан Ружић, ученик четвртог разреда, смера економски техничар.У конкуренцији 34 средње економске школе из целе Србије, Милан је заузео солидно 14. место.Похвале за Милана и његовог ментора, Радоја Крстића, проф..
На Републичком такмичењу женских и мушких фризера одржаном 27.3.2015.у Сремској Митровици,
ученици наше школе су освојили 5. место екипно у категорији мушких фризура. Ученица Марина Милошевић освојила је 5. место појединачно у категорији женских фризура. Честитамо нашим ученицима на сјајним резултатима у озбиљној конкуренцији.

Победници школског турнира у одбојци, ученици IV-3 одељења

18.2.2015.Прво место на Окружном такмичењу у одбојци