Директор школе

Милош Тимотић, професор економске групе предмета

Рођен је у Брасини, 07.06.1957. године.Живи у Борини, ожењен је и има двоје деце.

Осноновну школу завршио је у Доњој Борини, а Средњу економску у Лозници.Студирао је на Економском факултету у Суботици.Радни однос заснива 1985. у општини као референт планске службе.Исте године почиње да ради у Равнаји(фирма у Малом Зворнику), такође у планској служби.На том радном месту остаје до 1991. када прелази у Занатску задругу "Братство" на место-руководилац финансијске службе.На том радном месту остаје до 2002.године. У септембру 2002. почиње са радом у средњој школи у Малом Зворнику, као професор економске групе предмета.Функцију директора школе обавља од 15.7.2013..Велики је његов допринос унапређењу школе и сарадњи ученика, запослених, родитеља, мештана Малог Зворника и околине.

Драги ученици,
Драги родитељи,
Ђачко доба је је најлепше доба у животу сваког човека.Сви ми који смо га прешли сагласни смо са тим.Циљ нам је да са таквим сазнањем одете из ове школе.Да стекнете квалитетна знања и вештине, да остварите интелектуални, емоционални и морални развој.Желим вам да на време схватите вредности образовања како бисте "сутра" били успешни.Ваш будући статус у друштву тј.углед управо је у функцији образовања.Једна од познатих народних мудрости гласи:"Од успеха до неуспеха само је један корак, од неуспеха до успеха води дугачак пут."Нека вам образовање буде средство за постизање жељених циљева.Немојте да вас ова порука уплаши или поколеба на вашем путу.Од вашег знања зависи ваш животни избор.Школа и образовање за вас имају немерљив значај.
Познато је да је образовање и васпитање најважније у животу младих људи без обзира шта ми сматрали успехом у животу.Ваша улога у васпитању деце и развијању свести о значају школе за нас је веома битна.Дакле, наш заједнички циљ је постизање добрих резултата.Поверење је наша заједничка основа и на њој морамо решавати сва питања у интересу ученика и школе, уважавајући различита мишљења и ставове.Ученици треба да доживе школу као свој други дом, да се осећају пријатно и безбедно.Позивам Вас у своје име и име колектива да отворено, критички и аргументовано говорите о раду школе.Желим да узмете учешће у активностима школе, да покрећете иницијативе, да преузимате део одговорности за њен рад...Са децом морамо да разговарамо како у школи дако и код куће, да поштујемо њихову личност и подржимо их на њиховом путу.